TALENT WINS GAMES, BUT TEAMWORK AND INTELLIGENCE WINS CHAMPIONSHIPS

- Michael Jordan

Wat kan Royal Hypotheek Service betekenen voor Topsporters?

Als topsporter moet je je volledig kunnen richten op jouw sportcarrière. Wij willen je de mogelijkheid bieden om dat te doen. Jij gaat doen waar jij goed in bent, wij regelen de financiën, verzekeringen, investeringen en de fiscale begeleiding om de belastingdruk zo laag mogelijk te houden.


Als topsporter moet je dagelijks op de top van je kunnen presteren. Dit gaat alleen lukken als je kunt focussen. Wij kunnen je daarbij helpen en alle "sores" rondom financiële zaken op een betrouwbare manier wegnemen (eventueel in overleg met de zaakwaarnemer). Zie ons als jouw persoonlijke financieel begeleider en financieel expert.

Wat kunnen wij voor u doen?

De financiering van jouw huis regelen is één van onze missies, maar er moet nog meer geregeld worden. Wij zijn als financieel adviseur gespecialiseerd in hypotheken, verzekeren en vermogen.

Vanuit ons netwerk met onder andere advocaten, makelaars, investeerders, fiscaal juristen en aannemers doen wij de rest. Jij geeft bij ons aan wat jouw wensen zijn en wij zorgen voor het realiseren van die wensen. Ook letten wij goed op jouw financiële toekomst na de actieve sportcarrière. Kennis van zaken is daarbij essentieel en wij hebben ons daarom gespecialiseerd in de mogelijkheden en individuele regelingen die er per sportbond zijn (denk hierbij aan het CFK fonds, Topsportrekening, aankomende pensioenfonds voor Topsporters, de diverse NOC-NSF regelingen etc.)

Wat zijn die wensen en doelen?

Wij zijn van mening dat financieel advies meer is dan alleen een hypotheek afsluiten en risico’s verzekeren. Veel wensen en doelen moeten gefinancierd en geregeld worden. Hier kunnen wij een bijdrage in leveren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de juiste investeringen, uw pensioen, maar ook uw huis aanpassen aan de woonwensen.

Financiële rust

Een sportcarrière heeft vaak maar een beperkte levensduur. Na jouw sportcarrière moet je voldoende geld hebben om jouw financiële toekomst veilig te stellen. Hoe doe je dat, en wat is fiscaal handig? Ga met ons in gesprek om financiële rust te creëren. Samen gaan wij kijken waar de kansen en de mogelijkheden liggen.